- آموزشگاه موسیقی در پونک ، آموزشگاه موسیقی سامیار تحت نظر سازمان فنی و حرفه ای کشور
- ارائه مدرک معتبر بین المللی ( قابل ترجمه برای ۱۸۷ کشور )

رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا

آموزش کلیه ساز های ایرانی و جهانی کودکان و بزرگسالان مبتدی پیشرفته
مشاوره و معرفی سازها و تعیین سطح رایگان

- اساتید با تجربه و تحصیل کرده دانشگاه موسیقی

- محیطی آرام و دلپذیر برای هنرجویان
- موسیقی را بدون استرس بیاموزید و با آن آرامش داشته باشید
- آموزش موسیقی کودک توسط اساتید تحصیل کرده موسیقی و روان شناسی
- پاسخگویی ۲۴ ساعته در سامیار آکادمی

موسیقی یکی از فعالیت های انسان ها است، که پایه تشکیل آن سکوت و صدا است. موسیقی هنر بیان احساسات است که توسط آوا ها صورت می گیرد. موسیقی یک واژه عربی است، که در این زبان موسیقا تلفظ می شود. در زمان قبل از اسلام در ایران به موسیقی خونیا گفته می شد، که از ریشه خونیاک و هونواک گرفته شده بود. هو به معنای خوش و نواک به معنای نوا است. معنی دو کلمه خونیاک و هونواک خوش نوا است.

آموزشگاه موسیقی در پونک :

آموزشگاه موسیقی در پونک ، فیلسوفان و دانشمندانی که در زمان های گذشته زندگی می کردند، تعریف های متفاوتی از موسیقی داشتند .
چند نمونه از سخنان این دانشمندان به این صورت است :
افلاطون: موسیقی باعث هماهنگی روح انسان می شود و انسان را آماده پذیرش عدالت می کند .
بتهوون: در لحظه ای که سخنی برای گفتن باقی نمی ماند، موسیقی آغاز می شود و حرف های ناگفته را می گوید .
ابونصر فارابی: علم موسیقی شامل دو علم، موسیقی عملی و موسیقی نظری است .
نیچه: زندگی گذشته ما ، بدون موسیقی، زندگیه بیهوده ای بوده است .
ابوعلی سینا: علم موسیقی همان علم ریاضی است، که در آن، درمورد زمان بین نغمه ها بحث می شود .
همه ی این بزرگان معتقد بودند آوا ها از زمان های بسیار دور، که انسان ها برای بیان احساساتشان آوا هایی را تولید می کردند وجود داشته است، واولین موسیقی ها از پدیده های طبیعی مثل تکان خوردن برگ درختان، صدای آبشار، صدای پرندگان، وزش باد و.تولید شده است .
امروزه بسیاری از مردم علاقه زیادی به یادگیری موسیقی دارند. اگر شما هم به دنبال آموزشگاه موسیقی هستید، یکی از مراکز معتبر برای یادگیری علم موسیقی آموزشگاه موسیقی در پونک است .


بهترین آموزشگاه موسیقی در پونک :

بهترین آموزشگاه موسیقی در پونک ، دین های مختلف دیدگاه های متفاوتی به موسیقی داشتند. همچنین علمای ادیان هم نظراتشان نسبت به موسیقی متفاوت بوده است. برای مثال:
دین اسلام: در میان علمای دین اسلام افرادی مثل ابن زیله ، شهاب الدین الهیثمی و ابن ابی دنیا موسیقی را لهو و لعب می دانستند و استفاده ازآلات موسیقی را که منجر به گناه می شد، حرام و مکروه اعلام می کردند، اما در این میان علمایی مثل ابو حامد محمد غزالی بودند که از نظرشان گوش دادن و نواختن موسیقی امری جایز بود و گناه نداشت، این موضوع فقط برای دین اسلام نبود و در دین های دیگر مثل زرتشت هم اختلاف نظر هایی وجود داشت، زرتشتیان از ابتدا با موسیقی آشنایی داشتند وعلاوه بر آن درهنگام خواندن دعاهایشان به صورت دسته جمعی هم از موسیقی استفاده می کردند و معتقد بودن تاثیر بیشتری دارد. امروزه هم نظرات در مورد موسیقی ها در ادیان مختلف بسیار متفاوت است.

در زمان های گذشته موسیقی ها بیشتر در مکان های خاصی شنیده می شدند و معمولا عموم مردم زیاد موسیقی گوش نمی کردند اما امروزه موسیقی یکی از مهم ترین اجزای زندگیمان شده است، و موسیقی طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. آموزشگاه های موسیقی باید کادری مجرب داشته باشند و این افراد به همه ی جوانب موسیقی آشنایی داشته باشند. اگر در محدوده پونک ساکن هستید و به دنبال آموزشگاهی مناسب هستید پیشنهاد ما بهترین آموزشگاه موسیقی در پونک است.


آموزشگاه موسیقی خوب در پونک :

آموزشگاه موسیقی خوب در پونک ، یکی از ابزار های مورد استفاده برای نواختن موسیقی ساز است. ساز ها انواع مختلفی دارند، که در مکان های مختلفی از آن ها استفاده می شد . ایران یکی از قدیمی ترین کشور ها در عرصه استفاده از ساز های بادی است. سازهای بادی ایرانی انواع مختلفی دارند که به چند نمونه از آنها اشاره می کنیم:
نی: نی از قدیمی ترین سازها است که از استوانه ای ازجنس نی ساخته می شود، وشش گره و هفت بند دارد. نی از جمله ساز هایی است که در اکثر مناطق ایران از آن استفاده می شود.

سرنا: سرنا یکی دیگر از آلات موسیقی است که در دسته ساز های بادی قرار می گیرد. سرنا ها انواع مختلفی مثل سورنای بختیاری، خراسانی، آذربایجانی و. دارند. این ساز معمولا همراه با نقاره یا دهل نواخته می شود. از سرنا در مکان ها و مجالس مختلفی استفاده می شود. برای مثال در لرستان و کردستان مرگ افراد را با نواختن سرنا و دهل اطلاع می دهند، یا در روستاهای آذربایجان غربی هنگام عروسی و رقص چوب سرنا می نوازند.

کرنا: کرنا یکی از ساز های قدیمی ایران است، که شهرهای مختلف روش های متفاوتی برای ساخت آن وجود دارد. بخش عمده ای از این ساز ها در شهر های مشهد، گیلان و بختیاری تولید می شود، بیشترین موارد استفاده از کرنا هم در شهر های خوزستان، فارس، چهارمحال بختیاری و گیلان است.
نی انبان: نی انبان یکی از ساز های معروف جنوب ایران است که بیشتر در موسیقی های جنوبی از آن استفاده می شود. اسم دیگر این ساز خیک نای است.
آموزش انواع ساز های ایرانی در آموزشگاه موسیقی خوب در پونک انجام می شود. برای یادگیری سازهای مختلف می توانید به آموزشگاه موسیقی خوب در پونک مراجعه کنید .


کلاس موسیقی در پونک :

کلاس موسیقی در پونک ، علاوه بر سازهای بادی سازهای زهی، کششی و زخمه ای هم در ایران نواخته می شود. این سازها انواع مختلفی دارند که در موسیقی نواحی مختلف ایران استفاده می شوند.
انواع سازهای زهی کششی و زخمه ای:
کمانچه: یکی از قدیمی ترین ساز های زهی کمانچه است، که اولین شکل آن ویولون های امروزی بوده است. این ساز به دو صورت تک نواز و همنواز نواخته می شود. کمانچه بیشتر در میان اقوام لر و بختیاری زده می شود. شکل این ساز ها در مناطق مختلف متفاوت است، برای مثال کمانچه ی مورد استفاده در اقوام ترکمن، کوچک تر از سازهای دیگر است و یک سیم کمتر دارد.

بربط: بربط یکی از سازهای رشته ای است که به نام های العود و لوت هم معروف است. شکل این ساز شبیه گلابی است که از طول به دو قسمت تقسیم می شود. بربط شامل کاسه ای بزرگ و دسته ای کوتاه است که روی آن سه سیم قرار دارد.
رباب: رباب یکی ازسازهای زهی است که از چهار قسمت تشکیل شده است. یک قسمت آن شبیه شکم خربزه است وقسمت های دیگر آن شامل سینه، سر و دسته است. نواختن این ساز معمولا در سیستان و بلوچستان رایج است.

تار:تار یکی از سازهای زهی اصیل در ایران است، که شکم چند قسمتی دارد، و روی آن 6 سیم متصل شده است. تارها به صورت دوتار و سه تار نامگذاری شده اند. از سازهای دو تار در ترکمن صحرا و در نواحی خراسان بسیاراستفاده می شود. شکل ظاهری این مدل ساز ها با گذشت زمان تغییر کرده است.
گیتار: گیتار یکی دیگر از ساز های زهی است که انواع مختلف 4 سیم، 8 سیم، 12 سیم و. دارد. گیتار ها به دسته هایی شامل گیتار کلاسیک، گیتار آتیک و گیتار الکتریکی تقسیم می شوند . این ساز با پیک یا انگشت نواخته می شوند.
اگر به نواختن ساز های زهی مثل گیتار و تار و. علاقه مندید می توانید از طریق شماره های درج شده در آگهی که متعلق به کلاس موسیقی در پونک است تماس بگیرید.


بهترین اموزشگاه موسیقی در پونک :

بهترین اموزشگاه موسیقی در پونک ، از انواع ساز های ضربتی که در ایران نواخته می شود نقاره، تنبک، دهل و. است.
در این مطلب شما را با انواع ساز های ضربتی آشنا می کنیم:
دهل: این ساز از چوب ساخته شده است و ظاهری استوانه ای شکل دارد. برای پوشاندن دو قسمت دایره ای شکل این ساز از پوست استفاده می شود. برای نواختن این ساز از دو چوب با شکل های عصا و ترکه نازک استفاده می شود، این ساز یکی از ساز هایی است که همراه سرنا نواخته می شود. در شهر های فارس، بلوچستان، کردستان وخراسان بیشتر از مناطق دیگر از این ساز استفاده می شود.

دایره: دایره یکی از ساز های ضربتی است که به شکل حلقه ای تو خالی است و داخل این حلقه پوست قرار گرفته است. این ساز با انگشتان دو دست نواخته می شود و نیاز به وسیله ی دیگری برای نواختن آن نیست. دایره در مناطق خراسان شمالی، آذربایجان و سایر مناطق نواخته می شود.این ساز به صورت غیر گرد نیز تولید می شود. در خراسان جنوبی دایره هایی شش گوش و هشت گوش تولید و نواخته می شود.
طبل: طبل یکی از ساز های ضربتی است که کوچکتر از دهل است و با دو چوب نواخته می شود. این ساز بیش از 100 سال است که در مراسم های عزاداری مورد استفاده قرار می گیرد.

تنبک: تنبک سازی است که از پوست و چوب هایی مثل چوب درخت گردو ساخته می شود، این ساز با دو دست و انگشتان نواخته می شود و یکی از پر تکنیک ترین سازها است.
کاخون: کاخون کلمه ای اسپانیایی است که معنای جعبه، صندوق، صندوقچه و. است. این ساز جزو ساز های کوبه ای است. نوازنده ی این ساز روی آن می نشیند و با دست به کنار این ساز ضربه می زند و صدایی خاص و زیبا تولید می کند.
بهترین اموزشگاه موسیقی درپونک یکی از اموزشگاه هایی است که انواع ساز های ضربتی را آموزش می دهد . برای دریافت اطلاعات بیشتر با بهترین اموزشگاه موسیقی درپونک در ارتباط باشید.


آکادمی تخصصی موسیقی در سردار جنگل:

آکادمی تخصصی موسیقی در سردار جنگل، در آموزشگاه های موسیقی باید مبانی نظری و آموزش موسیقی به طور کامل توضیح داده شود، اگر هنرجوها علت یادگیری موسیقی را درک نکنند ممکن است در نیمه های راه از یادگیری آن منصرف شوند. آموزش موسیقی کاری سخت است اما به هیچ عنوان خسته کننده نیست، یادگیری مبانی نظری مانند یادگیری نواختن آلات موسیقی نیازمند توجه زیاد است. در ابتدای شروع کار، هنرجو باید یکی از آلات موسیقی را برای نواختن انتخاب کند. فردی که قرار است تدریس موسیقی را انجام دهد باید باتوجه به علایق، توانایی ها و. ساز مناسب را به هنر جو پیشنهاد دهد. سعی کنید برای یادگیری، آلاتی را انتخاب کنید که پیچیده نباشند و یادگیری آنها کار خیلی سختی نباشد.

منبع : کتاب نقره ای

آموزشگاه موسیقی در پونک

موسیقی ,های ,ساز ,یکی ,ها ,پونک ,می شود ,این ساز ,است که ,در پونک ,یکی از ,بهترین اموزشگاه موسیقی ,بهترین آموزشگاه موسیقی ,اموزشگاه موسیقی درپونک ,آکادمی تخصصی موسیقی
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها